x
Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Lees meer
Ashna X Ministerie van Justitie en Veiligheid

'Ik voel me hier geaccepteerd en veilig. En daar ben ik heel dankbaar voor.'

Na haar herstel uit een coma, kreeg Ashna via SWOM de kans om te starten bij het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Bekijk haar inspirerende verhaal in de video!

Ervaring Ashna


07-01-2024

"Door de gesprekken met SWOM kon ik doelgericht aangeven wat ik wel en niet wilde."

In 2012 raakte Ashna door een zeldzame auto-immuunziekte plotseling een maand in coma. Toen ze ontwaakte, bleek dat ze niet-aangeboren hersenletsel (NAH) had opgelopen. Ashna vond via SWOM een passende baan bij een van onze samenwerkingspartners, het Ministerie van Justitie en Veiligheid. 

In deze video deelt ze haar ervaringen met haar arbeidsbeperking op de werkvloer en hoe collega's daarmee omgaan. Ook spreken we met Luisa Cancedda, directeur Strategisch Advies en Juridische Zaken bij het ministerie. 

Zij vertelt over de eerste ontmoeting met Ashna en hoe SWOM haar als werkgever coacht zodat Ashna helemaal op haar plek is. Meer weten over Ashna?

 

 

 

 

 

 

 

Check haar verhaal in de video!

Vind ook jouw perfecte match!

We ontdekken wat jij wilt en kunt en zorgen dat je die plek vindt waar je écht past. Met meer dan 120 topwerkgevers en een scala aan functies op elk niveau, vinden we samen de match die past bij jouw ambities en groei.

Lees hier meer

MEER ERVARINGEN

ALIX: 'De herkenning in de verhalen van anderen was fijn.'

Alix vond het lastig om zijn gevoelens onder woorden te brengen. Hij besloot mee te doen met SWOM MDT Academie. Nu is hij klaar voor de volgende stap.

ROOS: 'Trek aan de bel. Want je kan geholpen worden!'

Tijdens haar master Strafrecht kreeg Roos Long COVID, waardoor het vinden van een passende baan lastig werd. Via een vriendin kwam ze bij SWOM voor hulp.

BJORN: 'Deze baan gaf mij een nieuwe kans in het leven.'

Na 15-20 jaar weer gaan werken? Dankzij SWOM en coach Renske vond Bjorn weer een passende werkplek. 'Alleen al het idee dat iemand op je let, geeft zoveel rust.'

ASHNA: 'Ik voel me hier geaccepteerd en veilig.'

Ashna lag door een zeldzame auto-immuunziekte een maand in coma. Ze ontwaakte met niet-aangeboren hersenletsel (NAH), een beperking met enorme impact op haar leven.

HOOGHEEM RAADSCHAP: 'Iedereen mag bij ons zichzelf zijn.'

Bij Hoogheemraadschap willen ze dat iedereen zichzelf kan zijn en gewoon lekker werkt. En SWOM helpt ze daar maar al te graag bij! Lees meer over onze aanpak!

LEEUWENDAAL: 'Samen meer impact realiseren.'

Bij Leeuwendaal snappen ze het: iedereen verdient een plek! Dat lukt alleen door samen te werken en elkaar te versterken. Lees meer over onze 'win-win-win'-samenwerking.