x
Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Lees meer

VACATURES

Ontdek onze vacatures en stages, en zet samen met ons de volgende stap naar een inclusievere toekomst.

Jongeren & Groepsbegeleider

Help jongeren om hun studievaardigheden te verbeteren, zelfvertrouwen op te bouwen en sociale vaardigheden te ontwikkelen.

Stage ontwikkeltrajecten groepen brabant

Ben jij op zoek naar een (maatschappelijk)stage, waarbij je je competenties kan ontwikkelen en je in contact staat met jongeren?

Coach Ontwikkeltrajecten

Ben jij de duizendpoot die in staat is onze talenten op een eerlijke manier te coachen en te stimuleren in hun ontwikkeling? Solliciteer dan vandaag nog en kom het verschil maken!

Trainer Ontwikkeltrajecten

Helpt om MBO studenten hun studievaardigheden te verbeteren, zelfvertrouwen op te bouwen en sociale vaardigheden te ontwikkelen.

Stagiair(e) Public Affairs

Ben jij een gedreven en enthousiaste student met een passie voor beleid, politiek en het sociale
domein? Dan is deze stage bij SWOM jouw kans om
impact te maken!

Stagiair(e) Ontwikkeltrajecten

Ben jij op zoek naar een (maatschappelijk)stage, waarbij je je competenties kan ontwikkelen en je in contact staat met jongeren?

Werken bij SWOM Maak verschil met je talent

Wil jij écht impact maken met jouw talenten? Bij SWOM bouwen we elke dag aan een inclusieve samenleving waar iedereen zijn plek vindt. Of je nu stagiair bent of een vaste functie zoekt, bij ons krijg je de kans om een verschil te maken.

Van coach tot communicatieadviseur, elke rol draagt bij aan onze missie: een samenleving waarin niemand aan de zijlijn staat. Sluit je aan bij ons gedreven en gezellige team en werk mee aan een wereld waarin iedereen mee kan doen!

Ontmoet ons team