x
Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Lees meer

STEEK JIJ JE NEK UIT voor talenten met een arbeids-beperking?

STEUN #OperatieGiraffe

In ons mooie land staan nog te veel mensen langs de zijlijn. Vanwege een arbeidsbeperking, hun achtergrond of gewoon omdat ze nieuw zijn hier.

Dat kan anders, dat moet anders! Vooral nu, in een tijd waarin elke hand telt.

Het is hoog tijd om de steun voor deze talenten flink op te schroeven. En wij hebben concrete voorstellen hoe dat kan! Steek jij je nek uit?

Bekijk ons manifest
#operatiegiraffe

Op pad naar de Tweede Kamer

Gewapend met onze levensgrote giraffe en ons manifest met 4 concrete verbeterpunten, trokken we van het Lange Voorhout naar de Tweede Kamer.

Een giraffe? Ja een giraffe! Omdat wij onze nek uitsteken voor jongeren die een steuntje in de rug keihard nodig hebben. Jij ook?

UPDATES

SWOM, JongPIT en MKB Nederland roepen werkgevers op: Laat meer talenten meedoen!

Wat een bijzondere avond gisteren in het hart van politiek Den Haag bij Nieuwspoort. Samen met werkgevers, beleidsmakers, politici en jongeren gingen we in gesprek over hoe we een echt toegankelijke arbeidsmarkt kunnen creëren.

SWOM overhandigt Manifest Hoofdlijnenakkoord 2024 🦒

Wij hebben ons manifest overhandigd aan Tweede Kamerlid Daan de Kort, lid van de vaste Kamercommissies SZW, OCW en VWS, namens team SWOM.

Het VN Verdrag Handicap🦒

Afgelopen woensdag heeft ons lobby team aandachtig geluisterd naar de diverse standpunten in de Tweede Kamer der Staten-Generaal die werden gedeeld. We nemen je mee!

Bezoek Giorgio Rustveld

Giorgio is 21 jaar oud, woont in Suriname en is geboren met een lichamelijke beperking. Hij is ambassadeur voor mensen met speciale behoeften en maakt video's als ervaringsdeskundige.

DOE JE MEE?!


Help ons de arbeidsmarkt te veranderen.

Tijd om anders te kijken naar de uitdagingen en oplossingen. Laten we de ervaringen van talenten en werkgevers gebruiken om onze samenleving sterker en veerkrachtiger te maken.

Wij hebben de kennis, ideeën en de energie. Wat we nodig hebben.. zijn open oren en slimme aanpassingen in de regelgeving.

Concrete verbeterpunten

Lees ons manifest met vier concrete verbeterpunten en sluit je aan bij #operatiegiraffe.

Of het nu gaat om het wegnemen van persoonlijke barrieres of systeemfouten. Samen kunnen we de drempels wegnemen die deze toppers tegenhouden.

Jouw actie telt

We laten niet alleen zien wat er beter kan, maar ook wat er al goed gaat. We delen onze successen en lessen en onze deur staat wagenwijd open voor iedereen die daar aan wil bijdragen.

Dus, deel je ideeën en doe mee! Zet je hart en je netwerk in voor de jongeren die onze toekomst vormen.

KLAAR om je
nek uit te steken?

Bel met Marijn van den Burg via 06 11 76 00 07 of stuur even een bericht via de onderstaande button.

Contact