x
Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Lees meer

Geef een boost aan jouw toekomst

Ben je op zoek naar een passende baan, stage of opleiding? Of worstel je met uitdagingen zoals faalangst, lage eigenwaarde of het gevoel anders te zijn? SWOM staat klaar voor iedereen die ondersteuning nodig heeft.

Of je nu te maken hebt met een chronische beperking, ziekte of gewoon een boost voor je zelfvertrouwen kunt gebruiken, wij zijn er om je te helpen jouw weg te vinden. Samen zetten we die volgende stap vooruit!

MELD JE DIRECT AAN

Waar kunnen we jou mee helpen?

Naar Werk
of stage

Zoek je een stage of baan? Met onze persoonlijke begeleiding en coaching helpen we je de juiste plek te vinden.

We ontdekken samen wat je wilt, kunt en nodig hebt. En zorgen dat je daar komt.

Ontdek & ontwikkel je talent

Onzeker over je talenten of vaardigheden? Onze coaches, trainingen en workshops helpen je die te ontdekken en te ontwikkelen.

Laat je inspireren of doe mee met vrijwilligerswerk. Doe iets goeds voor een ander, terwijl je nieuwe vrienden vindt.

COACHING tijdens je werk

Loop je vast op je werk of start je met iets nieuws en kun je wel wat steun gebruiken? Onze jobcoaching is er voor iedereen die een steuntje in de rug nodig heeft.

Wij bieden ondersteuning op maat en helpen je een fijne werkplek te vinden of te behouden. Werk is meer dan een baan; het is een belangrijk deel van je leven. Dus, laten we samen zorgen dat je op je plek zit!

Boost je vertrouwen

Bij SWOM geloven we dat iedereen uniek is en iets bijzonders te bieden heeft. Voel je je anders of loop je tegen dingen aan waarvan je denkt dat niemand ze begrijpt?

Wij staan klaar om samen met jou je zelfvertrouwen een boost te geven.

Jouw talent voorop: lees meer over onze aanpak.

SVEN - 'SWOM gaf net het duwtje dat ik nodig had.'

Goed om te weten: er zijn voor jou geen kosten.

ROSALIE - 'Ik ben zo blij dat ik hulp heb gevraagd.'

MEER WETEN?
ontdek wat bij jou past!

Wil je ontdekken wat SWOM voor jou kan betekenen? Meld je aan voor een vrijblijvend verkennend gesprek. Samen bekijken we jouw situatie, wensen en mogelijkheden.

Bij SWOM krijg je de begeleiding die écht bij jou past. Laat ons je helpen jouw plek te vinden!

Ja, ik wil graag in gesprek

ERVARINGEN

Lees ervaringen van andere talenten.

ALIX: 'De herkenning in de verhalen van anderen was fijn.'

Alix vond het lastig om zijn gevoelens onder woorden te brengen. Hij besloot mee te doen met SWOM MDT Academie. Nu is hij klaar voor de volgende stap.

ROOS: 'Trek aan de bel. Want je kan geholpen worden!'

Tijdens haar master Strafrecht kreeg Roos Long COVID, waardoor het vinden van een passende baan lastig werd. Via een vriendin kwam ze bij SWOM voor hulp.

BJORN: 'Deze baan gaf mij een nieuwe kans in het leven.'

Na 15-20 jaar weer gaan werken? Dankzij SWOM en coach Renske vond Bjorn weer een passende werkplek. 'Alleen al het idee dat iemand op je let, geeft zoveel rust.'

ASHNA: 'Ik voel me hier geaccepteerd en veilig.'

Ashna lag door een zeldzame auto-immuunziekte een maand in coma. Ze ontwaakte met niet-aangeboren hersenletsel (NAH), een beperking met enorme impact op haar leven.

AG
EN
DA

22
jul
Workshop Solliciteren

Wil jij je optimaal voorbereiden op een sollicitatiegesprek? Wil je weten wat er tijdens een sollicitatiegesprek aan bod komt? Dan is deze workshop iets voor jou!

05
aug
Workhop Communiceren over je kwetsbaarheid

Openheid en transparantie kan heel fijn zijn, maar ook heel moeilijk. Want wat wil je vertellen over je kwetsbaarheid? En waarom wil bijvoorbeeld een werkgever dit weten?

07
aug
Workshop Timemanagement

"De tijd vliegt". "Ik heb altijd tijd tekort". We kennen het allemaal.

20
aug
Workshop Gastvrijheid

Heb jij altijd al willen weten hoe jouw bestelling in een restaurant verwerkt wordt? Kom naar de workshop Gastvrijheid om hierachter te komen en ontmoet anderen!

29
aug
Assertiviteitstraining

Wil jij oefenen om je assertief op te stellen? Vind jij het leuk om meer kennis op te doen over wat assertiviteit is, maar ook dit te kunnen toepassen in je (werk)leven? Meld je dan aan!

03
sep
Workshop Solliciteren

Wil jij je optimaal voorbereiden op een sollicitatiegesprek? Wil je weten wat er tijdens een sollicitatiegesprek aan bod komt? Dan is deze workshop iets voor jou!

19
sep
Spelletjesmiddag

Spelletjesfanaten opgelet: ga de competitie aan met andere Young Professionals tijdens de spelletjesmiddag!

Heb je een vraag? Bel of stuur een berichtje!

Wij staan voor je klaar om je te helpen en met je mee te denken!

Bel ons op 070 219 01 40, stuur een Whatsapp naar 06 835 525 90 of laat via de knop hieronder even een berichtje achter.

Contact