x
Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Lees meer
ROOS x Eerste Kamer der Staten Generaal

'Trek op tijd aan de bel, want je kan geholpen worden!'

SWOM hielp Roos, na Long COVID, aan een flexibele baan bij de Eerste Kamer. Ontdek haar inspirerende verhaal in de video!

Ervaring Roos


08-05-2024

"Ik wilde niet settelen voor iets wat ik niet echt leuk vind."

Tijdens haar master Strafrecht kreeg Roos Long COVID wat het vinden van een geschikte baan lastig maakte. Via een vriendin kwam ze bij SWOM terecht.

Haar coach, Renske van Gennep, legt uit: "We hebben samen gekeken naar wat Roos wil, kan en nodig heeft om lekker te werken." Voor haar was dat een uitdagende baan met flexibele uren.

Zo kwam ze via SWOM bij de Eerste Kamer terecht als Medewerker Toezeggingen Directie Inhoud. Ze begon met 10 uur per week en werkt inmiddels al 25 uur.

Benieuwd hoe het nu met haar gaat? Check de video!

MEER WETEN?
ontdek wat bij jou past!

Meld je aan voor een vrijblijvend verkennend gesprek. Samen duiken we in jouw situatie, wensen en mogelijkheden. Iedereen is anders, dus bij SWOM krijg je de begeleiding die echt bij jou past. Laat ons je helpen om jouw plek te vinden!

Ja, ik wil graag in gesprek!

MEER ERVARINGEN

ALIX: 'De herkenning in de verhalen van anderen was fijn.'

Alix vond het lastig om zijn gevoelens onder woorden te brengen. Hij besloot mee te doen met SWOM MDT Academie. Nu is hij klaar voor de volgende stap.

ROOS: 'Trek aan de bel. Want je kan geholpen worden!'

Tijdens haar master Strafrecht kreeg Roos Long COVID, waardoor het vinden van een passende baan lastig werd. Via een vriendin kwam ze bij SWOM voor hulp.

BJORN: 'Deze baan gaf mij een nieuwe kans in het leven.'

Na 15-20 jaar weer gaan werken? Dankzij SWOM en coach Renske vond Bjorn weer een passende werkplek. 'Alleen al het idee dat iemand op je let, geeft zoveel rust.'

ASHNA: 'Ik voel me hier geaccepteerd en veilig.'

Ashna lag door een zeldzame auto-immuunziekte een maand in coma. Ze ontwaakte met niet-aangeboren hersenletsel (NAH), een beperking met enorme impact op haar leven.