x
Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Lees meer

Naar Werk of stage


Ben je op zoek naar die perfecte stage of droombaan? Bij SWOM pakken we het samen aan.

Vind jouw perfecte plek

We ontdekken wat jij wilt en kunt en zorgen dat je die plek vindt waar je écht past. 

Met onze persoonlijke begeleiding en coaching, ga je niet alleen goed voorbereid op pad, maar krijg je ook de tools in handen om jezelf beter te begrijpen. Zodat je met meer zelfvertrouwen je volgende stappen te zetten.

Meer dan een vacaturebank

Onze aanpak is allesbehalve standaard. Vergeet het klassieke werving- en selectieproces; wij kijken naar het hele plaatje. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal, zowel zakelijk als privé.

Met meer dan 120 topwerkgevers en een scala aan functies op elk niveau, vinden we samen de match die past bij jouw ambities en doorgroeimogelijkheden.

Positieve veranderingen

We helpen je balans te vinden en te focussen op positieve veranderingen in alle aspecten van je leven. Wat heb jij nodig van een ander om goed te functioneren en lekker mee te kunnen doen? Want als jij goed in je vel zit, straal je dat ook uit in je werk en daarbuiten.

Zachte landing

Wanneer het tijd is voor die volgende carrièrestap, zorgen we voor een zachte landing. We coachen niet alleen jou, maar - als het fijn of wenselijk is voor jou - ook je werkgever en andere betrokken professionals.

Bij SWOM sta je er nooit alleen voor. Wij blijven betrokken tot je laat zien dat je het helemaal zelf kan.

SAMEN EEN PLAN MAKEN?
begint met een goed gesprek

Lees over onze aanpak

Ontmoet onze karakters
bij ons vallen ze perfect op hun plek!

We hebben allemaal onze talenten, maar ook eigenschappen waar we soms onzeker over kunnen zijn.

Deze bonte brigade heeft eigenschappen die jou vast bekend voorkomen. Net als de blokjes in Tetris vallen ze bij ons perfect op hun plek. Welk karakter ben jij?

Bekijk de karakters

ERVARINGEN

ALIX: 'De herkenning in de verhalen van anderen was fijn.'

Alix vond het lastig om zijn gevoelens onder woorden te brengen. Hij besloot mee te doen met SWOM MDT Academie. Nu is hij klaar voor de volgende stap.

ROOS: 'Trek aan de bel. Want je kan geholpen worden!'

Tijdens haar master Strafrecht kreeg Roos Long COVID, waardoor het vinden van een passende baan lastig werd. Via een vriendin kwam ze bij SWOM voor hulp.

BJORN: 'Deze baan gaf mij een nieuwe kans in het leven.'

Na 15-20 jaar weer gaan werken? Dankzij SWOM en coach Renske vond Bjorn weer een passende werkplek. 'Alleen al het idee dat iemand op je let, geeft zoveel rust.'

ASHNA: 'Ik voel me hier geaccepteerd en veilig.'

Ashna lag door een zeldzame auto-immuunziekte een maand in coma. Ze ontwaakte met niet-aangeboren hersenletsel (NAH), een beperking met enorme impact op haar leven.

AG
EN
DA

22
jul
Workshop Solliciteren

Wil jij je optimaal voorbereiden op een sollicitatiegesprek? Wil je weten wat er tijdens een sollicitatiegesprek aan bod komt? Dan is deze workshop iets voor jou!

05
aug
Workhop Communiceren over je kwetsbaarheid

Openheid en transparantie kan heel fijn zijn, maar ook heel moeilijk. Want wat wil je vertellen over je kwetsbaarheid? En waarom wil bijvoorbeeld een werkgever dit weten?

07
aug
Workshop Timemanagement

"De tijd vliegt". "Ik heb altijd tijd tekort". We kennen het allemaal.

20
aug
Workshop Gastvrijheid

Heb jij altijd al willen weten hoe jouw bestelling in een restaurant verwerkt wordt? Kom naar de workshop Gastvrijheid om hierachter te komen en ontmoet anderen!

29
aug
Assertiviteitstraining

Wil jij oefenen om je assertief op te stellen? Vind jij het leuk om meer kennis op te doen over wat assertiviteit is, maar ook dit te kunnen toepassen in je (werk)leven? Meld je dan aan!

03
sep
Workshop Solliciteren

Wil jij je optimaal voorbereiden op een sollicitatiegesprek? Wil je weten wat er tijdens een sollicitatiegesprek aan bod komt? Dan is deze workshop iets voor jou!

19
sep
Spelletjesmiddag

Spelletjesfanaten opgelet: ga de competitie aan met andere Young Professionals tijdens de spelletjesmiddag!