x
Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Lees meer

BIJ SWOM MAG JE GEWOON ZIJN WIE JE BENT
want dan ben je op je best!

We hebben allemaal onze talenten en eigenschappen die ons uniek maken. Maar ook die dingen waar we stiekem een beetje over twijfelen.

Maak kennis met onze bonte brigade! Deze kleurrijke karakters hebben eigenschappen die je vast herkent. Welk karakter is jouw soulmate!?

rommelige
rustbrenger

Onmisbaar in ieder team. Altijd enthousiast en blij om je zien.

De rommelige rustbrenger lijkt op het eerste gezicht soms eenbeetje een chaoot maar niets is minder waar. In zijn hoofd is
hij altijd een paar stappen vooruit, maar vergeet soms in de haast te vertellen waar hij precies mee bezig is.

Hij maakt zorgvuldig de juiste afweging en zorgt ervoor dat alles altijd op zijn pootjes terecht komt.

aarzelende
AANPAKKER

Komt nooit handjes tekort. Leert supersnel en kan niet zo goed stilzitten.

De aarzelende aanpakker moet soms even op gang komen, maar met een beetje extra liefde en aandacht gaat ze AAN! En is dan ze ook niet meer te stoppen totdat de klus geklaard is.

Een onmisbare kracht op de werkvloer, boordevol verborgen talenten die je zullen blijven verbazen.

voorzichtige
vernieuwer

Komt op het juiste moment altijd met een goed idee, maar durft dat dan niet gelijk hardop te zeggen.

De voorzichtige vernieuwer heeft altijd een goed idee maar is soms en beetje onzeker en heeft dan een klein duwtje in de rug nodig. Leert het beste door te doen en krijgt dan met iedere taak meer zelfvertrouwen.

Als hij alles goed overziet, komt hij uit zichzelf met oplossingen die tijd, geld en energie besparen voor andere belangrijke zaken.

schuchtere
sfeermaker

Lijkt op het eerste gezicht een beetje verlegen, maar ontpopt zich al snel als de gangmaker binnen je team.

De schuchtere sfeermaker maakt van hard werken een feestje en hij hangt ook nog zelf de slingers op. Wat wil je nog meer?

Zijn positiviteit en humor werken aanstekelijk en dat zorgt ervoor dat mensen graag met hem samenwerken. Hij is een echte verbinder.

timide
teamplayer

Een introverte extravert. Met het hart op de juiste plek en oog voor zijn collega’s.

De timide teamplayer moet je even over zijn verlegenheid heen helpen, maar als je hem beter leert kennen wil je hem nooit meer kwijt. Houdt heel veel van mensen en van samenwerken aan een gemeenschappelijk doel.

Hij verdient het om in het zonnetje gezet te worden omdat hij zich nooit zal opdringen, maar wel vaak de stille kracht is achter de beste resultaten.

doordachte
doorzetter

Heel intelligent en met een flinke dosis doorzettingsvermogen klaart ze iedere klus.

De doordachte doorzetter wordt op het eerste gezicht soms een beetje onderschat. Onterecht want ze werkt slim en weet hoe ze dingen snel voor elkaar moet krijgen. Ze geeft niet snel op en houdt wel van een uitdaging om zich in vast te bijten.

Soms is ze misschien een beetje koppig maar je komt er al snel achter dat ze het dan toch vaak bij het juiste eind heeft.

dromerige
doener

Lijkt soms een beetje afwezig, maar vraagt zich dan af hoe het beter kan.

De dromerige doener is een tegenstelling op pootjes. Hij kan helemaal opgaan in het moment en dan razendsnel een taak volbrengen. Maar soms heeft hij ook ruimte nodig om te dromen en te denken of dingen misschien ook anders of beter kunnen.

Hij is heel creatief en houdt van dagdromen, maar kan makkelijk schakelen wanneer het even alle hens aan dek is.

SWOM IS ER VOOR JOU!
Ontdek hoe we je kunnen helpen

We zijn er voor je als je een steuntje kan gebruiken om de perfecte baan, stage of opleiding te vinden. Maar ook als je worstelt met je zelfvertrouwen, angsten of je anders voelen.

Onze coaches staan klaar om samen met jou de volgende stap te zetten. Want jouw dromen en talenten verdienen een podium!

Lees meer