x
Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Lees meer
Leeuwendaal x SWOM

'Wij willen samen die veilige plek bieden voor iemand die weer mee wil doen.'

De perfecte match door ervaringen te delen. Zo werken Leeuwendaal en SWOM aan een inclusieve arbeidsmarkt.

ERVARING LEEUWEN
DAAL


Een samenwerking met win-win-win

Bij Leeuwendaal begrijpen ze het: iedereen verdient een plek! Ze willen dat talent centraal staat en iedereen de ruimte krijgt om zich te ontwikkelen, ongeacht achtergrond of beperking.

SWOM helpt als partner bij het coachen, adviseren en ondersteunen van Leeuwendaal, zodat jongeren met een arbeidsbeperking succesvol kunnen worden ingezet. Het doel? Een inclusieve werkplek creëren waar iedereen zich welkom, veilig en gehoord voelt.

Wederzijds belang

Bij SWOM analyseren we jaarlijks voor Leeuwendaal de mogelijkheden en uitdagingen rondom Social Return on Investment (SROI). We helpen hen om talenten met een arbeidsbeperking te begeleiden naar een betaalde baan binnen Leeuwendaal.

Dat doen we door te kijken in welke functies de beste kansen liggen. En samen onderzoeken we ook hoe we stages en werkontwikkelplekken voor studenten met een functiebeperking kunnnen aanbieden.

Elkaar versterken

Leeuwendaal helpt SWOM op haar beurt met expertise op het gebied van HR en opleiding. Bijvoorbeeld bij de ontwikkeling van onze SWOM Academie. Hier krijgen jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt een traject dat hen ondersteunt bij hun eerste of volgende stap richting werk.

Met de hulp van Leeuwendaal kunnen wij nog meer sociale impact maken. Winst voor alle partijen dus! Samen bouwen we aan een inclusieve arbeidsmarkt waar iedereen kan groeien.

GEEF DIE BUREAUSTOEL
een positieve draai

SWOM helpt je organisatie van A tot Z met sociaal inclusief ondernemen en social return. Geen stress, wij regelen het wel! Meer weten?

zo kunnen wij je helpen

MEER
ERVARINGEN

ALIX: 'De herkenning in de verhalen van anderen was fijn.'

Alix vond het lastig om zijn gevoelens onder woorden te brengen. Hij besloot mee te doen met SWOM MDT Academie. Nu is hij klaar voor de volgende stap.

ROOS: 'Trek aan de bel. Want je kan geholpen worden!'

Tijdens haar master Strafrecht kreeg Roos Long COVID, waardoor het vinden van een passende baan lastig werd. Via een vriendin kwam ze bij SWOM voor hulp.

BJORN: 'Deze baan gaf mij een nieuwe kans in het leven.'

Na 15-20 jaar weer gaan werken? Dankzij SWOM en coach Renske vond Bjorn weer een passende werkplek. 'Alleen al het idee dat iemand op je let, geeft zoveel rust.'

ASHNA: 'Ik voel me hier geaccepteerd en veilig.'

Ashna lag door een zeldzame auto-immuunziekte een maand in coma. Ze ontwaakte met niet-aangeboren hersenletsel (NAH), een beperking met enorme impact op haar leven.

HOOGHEEM RAADSCHAP: 'Iedereen mag bij ons zichzelf zijn.'

Bij Hoogheemraadschap willen ze dat iedereen zichzelf kan zijn en gewoon lekker werkt. En SWOM helpt ze daar maar al te graag bij! Lees meer over onze aanpak!

LEEUWENDAAL: 'Samen meer impact realiseren.'

Bij Leeuwendaal snappen ze het: iedereen verdient een plek! Dat lukt alleen door samen te werken en elkaar te versterken. Lees meer over onze 'win-win-win'-samenwerking.