x
Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Lees meer

Sociaal inclusieve
projecten


Investeer in de werknemers van de toekomst: geef jong talent een boost met jouw bijdrage

Begin met een doelgerichte investering

Of je nu puzzelt over wat je met je overgebleven SROI-waarde moet doen, of je wilt simpelweg iets betekenisvols terugdoen voor de samenleving. Onze sociaal inclusieve projecten bieden de oplossing.

Investeren in programma's zoals de MDT-projecten versterkt niet alleen de maatschappij maar verbetert ook de dynamiek binnen je eigen bedrijf.

Dubbele waarde voor elke geïnvesteerde euro

Elke euro die je in SWOM-projecten steekt, wordt omgezet in €2,83 aan maatschappelijke waarde. Dit is bewezen door onze samenwerking met Deloitte en Social Finance NL.

Kies waar jouw bijdrage belandt en zie hoe jouw investering in zowel waarde als impact groeit.

Maak lokaal een merkbare impact

Onze projecten bieden je de kans om lokaal een zichtbare impact te maken. Door je merk te verbinden aan onze sociaal inclusieve projecten, niet alleen als financiële investering maar ook door zichtbare activiteiten, verhoog je de PR-waarde van je bedrijf.

We staan klaar om je te helpen bij het zichtbaar maken van de impact die jouw bedrijf heeft.

Investeer met middelen én mankracht

Naast financiële bijdragen kun je ook kiezen voor een investering in de vorm van mankracht. Zet je team in als vrijwilligers binnen onze projecten en zie hoe hun betrokkenheid en teamgevoel groeien.

Door direct bij te dragen aan een kwetsbare doelgroep, voelen je medewerkers zich meer verbonden met jouw organisatie en hun collega's, wat de teamspirit aanzienlijk verhoogt.

Optimaliseer je SROI-waarde

Heb je SROI-verplichtingen te voldoen en weet je niet goed hoe? Investeer in onze sociaal inclusieve projecten en wij helpen je niet alleen om je overgebleven SROI-waarde effectief in te zetten, maar ook om deze investering meetbaar te maken.

Wij ondersteunen je bij het overtuigen van je opdrachtgevers dat jouw bijdrage aan onze projecten een waardevolle invulling is van jouw SROI-verplichtingen.

Versterk je bedrijf door meer dan goed te doen

Investeer in onze sociaal inclusieve projecten en doe meer dan alleen 'goed doen'. Je bouwt actief mee aan een samenleving waarin iedereen kansen krijgt om te groeien en bij te dragen.

Deze projecten versterken niet alleen de gemeenschap maar ook jouw bedrijf, met een krachtig verhaal over maatschappelijke betrokkenheid dat weerklank vindt bij klanten, partners en je team. 

Klaar om
impact te maken?

Met SWOM aan je zij, investeer je niet alleen in het nu, maar bouw je mee aan een stralende toekomst voor iedereen. Klaar om impact te maken?

Ga vrijblijvend in gesprek met onze collega Maarten en maak kennis met de mogelijkheden!

Ja, ik wil graag contact

ERVARINGEN

ALIX: 'De herkenning in de verhalen van anderen was fijn.'

Alix vond het lastig om zijn gevoelens onder woorden te brengen. Hij besloot mee te doen met SWOM MDT Academie. Nu is hij klaar voor de volgende stap.

ROOS: 'Trek aan de bel. Want je kan geholpen worden!'

Tijdens haar master Strafrecht kreeg Roos Long COVID, waardoor het vinden van een passende baan lastig werd. Via een vriendin kwam ze bij SWOM voor hulp.

BJORN: 'Deze baan gaf mij een nieuwe kans in het leven.'

Na 15-20 jaar weer gaan werken? Dankzij SWOM en coach Renske vond Bjorn weer een passende werkplek. 'Alleen al het idee dat iemand op je let, geeft zoveel rust.'

ASHNA: 'Ik voel me hier geaccepteerd en veilig.'

Ashna lag door een zeldzame auto-immuunziekte een maand in coma. Ze ontwaakte met niet-aangeboren hersenletsel (NAH), een beperking met enorme impact op haar leven.

HOOGHEEM RAADSCHAP: 'Iedereen mag bij ons zichzelf zijn.'

Bij Hoogheemraadschap willen ze dat iedereen zichzelf kan zijn en gewoon lekker werkt. En SWOM helpt ze daar maar al te graag bij! Lees meer over onze aanpak!

LEEUWENDAAL: 'Samen meer impact realiseren.'

Bij Leeuwendaal snappen ze het: iedereen verdient een plek! Dat lukt alleen door samen te werken en elkaar te versterken. Lees meer over onze 'win-win-win'-samenwerking.

130+ organisaties doen mee met onze missie

Bekijk al onze partners