x
Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Lees meer

COACHING
tijdens je werk


Boost je netwerk, je skills en je zelfvertrouwen

Ondersteuning op maat

Heb je een baan, maar vind je sommige aspecten lastig? Onze jobcoach helpt je een fijne werkplek te behouden of ondersteunt je bij het aangaan van nieuwe uitdagingen.

Meer dan werk alleen

We snappen dat werk meer is dan alleen maar een plek waar je naartoe gaat. Het geeft je structuur, sociale contacten en natuurlijk een inkomen. Maar laten we eerlijk zijn, niet iedereen vindt het makkelijk om zich in de werkwereld te bewegen.

Vind jij het moeilijk je weg te vinden? Of start je in een nieuwe baan en wil je daar graag wat hulp en begeleiding bij? Dan zij wij er voor je!

Jouw plan

Vertel ons wat je nodig hebt en samen maken we een plan. Onze jobcoaching helpt je groeien en zorgt dat je goed in je vel zit op je werk. Neem vrijblijvend contact op om samen een plan te maken!

Persoonlijke aanpak

We luisteren naar jouw verhaal en passen onze begeleiding aan op jouw unieke situatie. Of je nu aan een nieuwe baan begint of streeft naar een betere werk-privé balans, onze jobcoaches zijn er voor jou.

Onze coaches kijken verder dan alleen de buitenkant. We zoomen in op jouw persoonlijke leven, sociale netwerk, dagelijkse routine en relaties om te begrijpen wat jou beweegt en waarom sommige dingen misschien niet lukken.

Samenwerking met werkgevers

We werken samen met jouw werkgever of leidinggevende en bieden advies en coaching waar nodig, om een ondersteunende werkomgeving voor jou te creëren

Bouw aan je veerkracht

Met onze jobcoaching bouw je aan je zelfvertrouwen, leer je voor jezelf opkomen en ontwikkel je je sociale vaardigheden. Uitdagingen zien we als kansen om van te leren en te groeien.

WE ZIJN ER VOOR JOU! we luisteren naar jouw verhaal

Of je nu vastloopt op je werk of gewoon wat extra ondersteuning kunt gebruiken, onze jobcoaching is er voor iedereen met een beperking, aandoening of extra ondersteuningsvraag.

Meld je nu aan!

Veelgestelde vragen

Voor wie is onze jobcoaching?

Onze jobcoaching is er voor mensen die extra hulp nodig hebben op hun werk. Als je een brief hebt gekregen van het UWV of de gemeente dat je jobcoaching mag krijgen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ook als je Wajong, WIA hebt, of als je onder de Banenafspraak valt, helpen we je graag. We zorgen ervoor dat je ondersteuning krijgt die bij jou past.

Wat zijn de kosten?

Je hoeft je geen zorgen te maken over de kosten van onze jobcoaching. In de meeste gevallen betaalt het UWV, de gemeente of soms je werkgever voor de coaching. Wij bieden geen jobcoaching die je zelf moet betalen. Zo kun jij je helemaal richten op wat echt belangrijk is: goed je werk kunnen doen.

Ik wil graag een jobcoach en nu?

Om het traject voor een jobcoach te starten, plannen we eerst een kennismakingsgesprek. Wanneer dit gesprek afgerond is komen we binnen ongeveer een week bij je terug in de lucht om je te koppelen aan een jobcoach.

Heb ik ook recht op een jobcoach als ik geen baan heb?

Als je geen baan hebt of stage loopt is het zeker ook mogelijk om begeleiding te krijgen. Neem even contact op! 

Ontmoet onze karakters
bij ons vallen ze perfect op hun plek!

We hebben allemaal onze talenten, maar ook eigenschappen waar we soms onzeker over kunnen zijn.

Deze bonte brigade heeft eigenschappen die jou vast bekend voorkomen. Net als de blokjes in Tetris vallen ze bij ons perfect op hun plek. Welk karakter ben jij?

Bekijk de karakters

ERVARINGEN

ALIX: 'De herkenning in de verhalen van anderen was fijn.'

Alix vond het lastig om zijn gevoelens onder woorden te brengen. Hij besloot mee te doen met SWOM MDT Academie. Nu is hij klaar voor de volgende stap.

ROOS: 'Trek aan de bel. Want je kan geholpen worden!'

Tijdens haar master Strafrecht kreeg Roos Long COVID, waardoor het vinden van een passende baan lastig werd. Via een vriendin kwam ze bij SWOM voor hulp.

BJORN: 'Deze baan gaf mij een nieuwe kans in het leven.'

Na 15-20 jaar weer gaan werken? Dankzij SWOM en coach Renske vond Bjorn weer een passende werkplek. 'Alleen al het idee dat iemand op je let, geeft zoveel rust.'

ASHNA: 'Ik voel me hier geaccepteerd en veilig.'

Ashna lag door een zeldzame auto-immuunziekte een maand in coma. Ze ontwaakte met niet-aangeboren hersenletsel (NAH), een beperking met enorme impact op haar leven.

AG
EN
DA

22
jul
Workshop Solliciteren

Wil jij je optimaal voorbereiden op een sollicitatiegesprek? Wil je weten wat er tijdens een sollicitatiegesprek aan bod komt? Dan is deze workshop iets voor jou!

05
aug
Workhop Communiceren over je kwetsbaarheid

Openheid en transparantie kan heel fijn zijn, maar ook heel moeilijk. Want wat wil je vertellen over je kwetsbaarheid? En waarom wil bijvoorbeeld een werkgever dit weten?

07
aug
Workshop Timemanagement

"De tijd vliegt". "Ik heb altijd tijd tekort". We kennen het allemaal.

20
aug
Workshop Gastvrijheid

Heb jij altijd al willen weten hoe jouw bestelling in een restaurant verwerkt wordt? Kom naar de workshop Gastvrijheid om hierachter te komen en ontmoet anderen!

29
aug
Assertiviteitstraining

Wil jij oefenen om je assertief op te stellen? Vind jij het leuk om meer kennis op te doen over wat assertiviteit is, maar ook dit te kunnen toepassen in je (werk)leven? Meld je dan aan!

03
sep
Workshop Solliciteren

Wil jij je optimaal voorbereiden op een sollicitatiegesprek? Wil je weten wat er tijdens een sollicitatiegesprek aan bod komt? Dan is deze workshop iets voor jou!

19
sep
Spelletjesmiddag

Spelletjesfanaten opgelet: ga de competitie aan met andere Young Professionals tijdens de spelletjesmiddag!