x
Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Lees meer

ZO DOE JE MEE
Elke actie telt en jij kunt een verschil maken.

word
ambas
sadeur

Doe mee en deel je verhaal over inclusiviteit. Als ambassadeur inspireer je anderen en help je het bewustzijn te vergroten. Jouw stem kan echt impact maken!

Deel jouw ervaringen en help anderen om hun perspectief te verbreden. Samen kunnen we de wereld een beetje mooier maken.

word
partner

Samenwerken? Graag! Als organisatie kun je met ons inclusieve kansen creëren. Laten we samen barrières doorbreken en de arbeidsmarkt toegankelijker maken.

Zet stappen om zelf inclusiever te worden, deel best practices, leer van elkaar. Bouw mee aan een toekomst waarin iedereen een eerlijke kans krijgt.

maak
inclusief beleid

Gebruik jouw invloed om beleid echt aan te laten sluiten bij wat talenten en werkgevers nodig hebben. Wat hebben talenten en werkgevers nodig om volledig mee te doen? Dat is de kern.

Laten we samen hun kracht en behoeften centraal zetten, van beleid tot uitvoering. Denk mee, praat mee en laat je stem horen!

Investeer in talent

Wil je onze projecten een boost geven? Doneer of word sponsor. Jouw bijdrage helpt ons om nog meer mensen te bereiken en ondersteunen. Elke euro telt!

Met jouw steun kunnen we blijven werken aan onze missie en nog meer impact maken. Elk beetje helpt ons om stappen vooruit te zetten.

UPDATES OVER SWOM

SWOM, JongPIT en MKB Nederland roepen werkgevers op: Laat meer talenten meedoen!

Wat een bijzondere avond gisteren in het hart van politiek Den Haag bij Nieuwspoort. Samen met werkgevers, beleidsmakers, politici en jongeren gingen we in gesprek over hoe we een echt toegankelijke arbeidsmarkt kunnen creëren.

SWOM overhandigt Manifest Hoofdlijnenakkoord 2024 🦒

Wij hebben ons manifest overhandigd aan Tweede Kamerlid Daan de Kort, lid van de vaste Kamercommissies SZW, OCW en VWS, namens team SWOM.

In Memoriam: RICK BRINK (1985-2024)

Lieve Rick, we gaan je ontzettend missen! Jouw onverwoestbaar positieve kijk op het leven heeft zoveel mensen geraakt.

Jij lachte het leven toe en je leerde ons allemaal om in mogelijkheden te denken, niet in beperkingen.

Het VN Verdrag Handicap🦒

Afgelopen woensdag heeft ons lobby team aandachtig geluisterd naar de diverse standpunten in de Tweede Kamer der Staten-Generaal die werden gedeeld. We nemen je mee!

Bezoek Giorgio Rustveld

Giorgio is 21 jaar oud, woont in Suriname en is geboren met een lichamelijke beperking. Hij is ambassadeur voor mensen met speciale behoeften en maakt video's als ervaringsdeskundige.

Opnieuw de PSO 30+ certificering behaald!

In juni 2023 hebben we opnieuw het PSO 30+ certificaat behaald. Met deze erkenning kunnen we blijven bijdragen aan het creëren van kansen voor mensen die moeilijkheden ondervinden bij het betreden van de arbeidsmarkt.

Laat je inspireren!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over de volgende stappen in onze missie.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond diversiteit en inclusiviteit. Lees inspirerende verhalen van talenten, professionals en werkgevers die meedoen.

Inschrijven betekent dat je instemt met onze privacy voorwaarden.

Ik schrijf me in!