x
Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Lees meer

Samen aan de slag


Dit is hoe we 't doen

Advies, training en uitvoering op één plek

Waar andere partijen stoppen bij het advies, gaan wij verder. SWOM is jouw one-stop-shop voor alles wat je nodig hebt om sociaal ondernemerschap in de praktijk te brengen. Van het eerste advies en uitgebreide trainingen tot en met de volledige uitvoering: wij ontzorgen je compleet. Zie ons als de uitgebreide gereedschapskist die alles heeft om jouw klus te klaren!

Jouw team, ons team 

Elke organisatie heeft zijn eigen cultuur, en daar duiken wij vol in. We luisteren goed, passen ons aan, en bouwen samen aan steun voor de veranderingen die jullie willen zien. Ons doel? Een verandering die iedereen aanspreekt, van de directiekamer tot de koffiecorner.

Samen de PSO-ladder op

Met ons klim je de PSO-ladder op en veranker je sociaal ondernemen in de kern van je strategie. We zorgen voor een stevige basis en een glansrijke finish, waarbij sociale impact een prominente plek inneemt binnen jouw bedrijfsvoering.

 

 

Bewezen ervaring

Al meer dan 13 jaar zetten we onze expertise in om werkgevers zoals jij te ondersteunen. Met een PSO 30+ certificaat op zak zijn we formeel erkend als sociale onderneming. We brengen niet alleen ervaring en kennis mee, maar ook een betrouwbare reputatie. Onze aanpak in het matchen van talenten met een beperking bewijst dat we kwaliteit en integriteit hoog in het vaandel dragen.

Van idealen naar acties

We zijn er om jullie idealen te vertalen naar concrete acties. Bij SWOM gaan prachtige plannen over in meetbare resultaten, die zowel op de werkvloer als in de maatschappij voelbaar zijn. Hier maken we samen het echte verschil.

Doe je mee? Klaar om impact te maken?

Met SWOM aan je zij, investeer je niet alleen in het nu, maar bouw je mee aan een stralende toekomst voor iedereen. Klaar om impact te maken?!

Plan een vrijbliijvend adviesgesprek met onze collega Maarten!

Ja, ik wil graag contact

ALLEMAAL ANDERS, IEDEREEN op zijn plek

130+ partners

Doen al met ons mee. Is jouw bedrijf of organisatie de volgende?

10.000+
talenten

Hielpen we in de afgelopen 13 jaar om ook 'gewoon' mee te kunnen doen.

Onze missie

2,4 miljoen mensen aan de zijlijn? Dat moet en kan anders! Wij gaan voor een arbeidsmarkt waar iedereen een plek heeft!