x
Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Lees meer

Ontdek& ontwik
kel je talent


SWOM MDT ACADEMIE: Leer jezelf en anderen kennen

BOOST JE TOEKOMST ÉN JE PERSOONLIJKE LEVEN Bij SWOM

We boosten we niet alleen je carrièrekansen, maar ook je persoonlijke leven. Onze coaches, interactieve trainingen en workshops geven je de tools om je talenten te ontdekken én te ontwikkelen.

ZELFINZICHT EN STERKE PUNTEN

Je leert zelfreflectie toe te passen, zodat je inzicht krijgt in je sterke punten en valkuilen helder ziet. Dat maakt jou stevig voorbereid op sollicitaties, in je dagelijkse werkzaamheden en bij elke nieuwe stap in je carrière.

WE KIJKEN VERDER DAN JE CV

Een baan via SWOM regelen is natuurlijk mooi, maar dit kan alleen met de beste begeleiding. Met een scherp oog voor alles wat jij nodig hebt en wat bij je past, alleen zo kan jij je beste versie van je jezelf zijn. Ontdek wat jij echt wilt en kunt bij de MDT SWOM Academie, waar je begeleiding op maat krijgt van jouw persoonlijke coach.

Samen met je coach stel je doelen, bespreek je je vooruitgang tijdens regelmatige contactmomenten, en werk je zelfstandig aan uitdagende opdrachten. 

ERVARINGEN OPDOEN EN DELEN

Je krijgt de kans om andere talenten te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen tijdens diverse activiteiten, workshops en events. Of grijp de kans om via vrijwilligerswerk en de community nieuwe vrienden te maken en echt iets te betekenen.

Denk aan workshops zoals: sollicitatietraining, assertiviteitstraining, timemanagement, communiceren over je kwetsbaarheid en nog veel meer.

CERTIFICERING

Of je nu kiest voor een online traject of liever fysiek aanwezig bent, je inzet wordt na maximaal 6 maanden beloond met een landelijk erkend MDT-certificaat.

Wat is MDT?

MDT is de afkorting van Maatschappelijke Diensttijd. Wil jij in een korte tijd jouw talenten ontwikkelen, iets doen voor een ander en mensen ontmoeten buiten je eigen leefwereld? Doe dan mee met MDT! 

Wat is jouw volgende stap?
Laat ons je verder helpen!

Neem contact op!

ERVARINGEN

ALIX: 'De herkenning in de verhalen van anderen was fijn.'

Alix vond het lastig om zijn gevoelens onder woorden te brengen. Hij besloot mee te doen met SWOM MDT Academie. Nu is hij klaar voor de volgende stap.

ROOS: 'Trek aan de bel. Want je kan geholpen worden!'

Tijdens haar master Strafrecht kreeg Roos Long COVID, waardoor het vinden van een passende baan lastig werd. Via een vriendin kwam ze bij SWOM voor hulp.

BJORN: 'Deze baan gaf mij een nieuwe kans in het leven.'

Na 15-20 jaar weer gaan werken? Dankzij SWOM en coach Renske vond Bjorn weer een passende werkplek. 'Alleen al het idee dat iemand op je let, geeft zoveel rust.'

ASHNA: 'Ik voel me hier geaccepteerd en veilig.'

Ashna lag door een zeldzame auto-immuunziekte een maand in coma. Ze ontwaakte met niet-aangeboren hersenletsel (NAH), een beperking met enorme impact op haar leven.

Ontmoet onze karakters
bij ons vallen ze perfect op hun plek!

We hebben allemaal onze talenten, maar ook eigenschappen waar we soms onzeker over kunnen zijn.

Deze bonte brigade heeft eigenschappen die jou vast bekend voorkomen. Net als de blokjes in Tetris vallen ze bij ons perfect op hun plek. Welk karakter ben jij?

Bekijk de karakters

AG
EN
DA

22
jul
Workshop Solliciteren

Wil jij je optimaal voorbereiden op een sollicitatiegesprek? Wil je weten wat er tijdens een sollicitatiegesprek aan bod komt? Dan is deze workshop iets voor jou!

05
aug
Workhop Communiceren over je kwetsbaarheid

Openheid en transparantie kan heel fijn zijn, maar ook heel moeilijk. Want wat wil je vertellen over je kwetsbaarheid? En waarom wil bijvoorbeeld een werkgever dit weten?

07
aug
Workshop Timemanagement

"De tijd vliegt". "Ik heb altijd tijd tekort". We kennen het allemaal.

20
aug
Workshop Gastvrijheid

Heb jij altijd al willen weten hoe jouw bestelling in een restaurant verwerkt wordt? Kom naar de workshop Gastvrijheid om hierachter te komen en ontmoet anderen!

29
aug
Assertiviteitstraining

Wil jij oefenen om je assertief op te stellen? Vind jij het leuk om meer kennis op te doen over wat assertiviteit is, maar ook dit te kunnen toepassen in je (werk)leven? Meld je dan aan!

03
sep
Workshop Solliciteren

Wil jij je optimaal voorbereiden op een sollicitatiegesprek? Wil je weten wat er tijdens een sollicitatiegesprek aan bod komt? Dan is deze workshop iets voor jou!

19
sep
Spelletjesmiddag

Spelletjesfanaten opgelet: ga de competitie aan met andere Young Professionals tijdens de spelletjesmiddag!