x
Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Lees meer

DE LAATSTE UPDATES OVER SWOM

Lancering Rick Brink Award voor meest inclusieve werkgever

Vandaag kondigen we met trots de lancering van de Rick Brink Award aan. Deze award hebben we samen met de familie van Rick Brink bedacht om een concreet vervolg te geven aan Rick's missie, een samenleving waarin iedereen mee kan doen.

SWOM, JongPIT en MKB Nederland roepen werkgevers op: Laat meer talenten meedoen!

Wat een bijzondere avond gisteren in het hart van politiek Den Haag bij Nieuwspoort. Samen met werkgevers, beleidsmakers, politici en jongeren gingen we in gesprek over hoe we een echt toegankelijke arbeidsmarkt kunnen creëren.

SWOM overhandigt Manifest Hoofdlijnenakkoord 2024 🦒

Wij hebben ons manifest overhandigd aan Tweede Kamerlid Daan de Kort, lid van de vaste Kamercommissies SZW, OCW en VWS, namens team SWOM.

In Memoriam: RICK BRINK (1985-2024)

Lieve Rick, we gaan je ontzettend missen! Jouw onverwoestbaar positieve kijk op het leven heeft zoveel mensen geraakt.

Jij lachte het leven toe en je leerde ons allemaal om in mogelijkheden te denken, niet in beperkingen.

Het VN Verdrag Handicap🦒

Afgelopen woensdag heeft ons lobby team aandachtig geluisterd naar de diverse standpunten in de Tweede Kamer der Staten-Generaal die werden gedeeld. We nemen je mee!

Bezoek Giorgio Rustveld

Giorgio is 21 jaar oud, woont in Suriname en is geboren met een lichamelijke beperking. Hij is ambassadeur voor mensen met speciale behoeften en maakt video's als ervaringsdeskundige.

Opnieuw de PSO 30+ certificering behaald!

In juni 2023 hebben we opnieuw het PSO 30+ certificaat behaald. Met deze erkenning kunnen we blijven bijdragen aan het creëren van kansen voor mensen die moeilijkheden ondervinden bij het betreden van de arbeidsmarkt.

Laat je inspireren!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over de volgende stappen in onze missie.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond diversiteit en inclusiviteit en lees inspirerende verhalen van talenten, professionals en werkgevers die (weer) meedoen.

Inschrijven betekent dat je instemt met onze privacy voorwaarden.

Inschrijven