x
Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Lees meer

E
V
E
N
T
S

18
jun
Doe-plek Social Capital Meld je nu aan

Heb je altijd al willen meehelpen in de gastvrijheidsindustrie? Dan is dit je kans!

25
jun
Workshop Assertiviteit Meld je nu aan

Wil jij oefenen om je assertief op te stellen? Vind jij het leuk om meer kennis op te doen over wat assertiviteit is, maar ook dit te kunnen toepassen in je (werk) leven? Meld je dan aan!

10
jul
Talentworkshop Meld je nu aan

Wil jij je eigen unieke talenten (beter) keren kennen? En weten hoe je deze kunt inzetten? Dan is de talentworkshop georganiseerd door Leeuwendaal iets voor jou!

17
jul
Workshop Mentaal Fit

We hebben allemaal wel eens te maken met mindere periodes (denk aan winterdip). Dit komt vaak voor en daarom vinden we het van belang het gesprek hierover met elkaar aan te gaan.

22
jul
Workshop Solliciteren

Wil jij je optimaal voorbereiden op een sollicitatiegesprek? Wil je weten wat er tijdens een sollicitatiegesprek aan bod komt? Dan is deze workshop iets voor jou!

07
aug
Workshop Timemanagement

"De tijd vliegt". "Ik heb altijd tijd tekort". We kennen het allemaal.

03
sep
Workshop Solliciteren

Wil jij je optimaal voorbereiden op een sollicitatiegesprek? Wil je weten wat er tijdens een sollicitatiegesprek aan bod komt? Dan is deze workshop iets voor jou!

19
sep
Spelletjesmiddag

Spelletjesfanaten opgelet: ga de competitie aan met andere Young Professionals tijdens de spelletjesmiddag!

Heb je een vraag? Bel of stuur een berichtje!

Wij staan voor je klaar om je te helpen en met je mee te denken!

Bel ons op 070 219 01 40, stuur een Whatsapp naar 06 835 525 90 of laat via de knop hieronder even een berichtje achter.

Contact

Ontmoet onze karakters
bij ons vallen ze perfect op hun plek!

We hebben allemaal onze talenten, maar ook eigenschappen waar we soms onzeker over kunnen zijn.

Deze bonte brigade heeft eigenschappen die jou vast bekend voorkomen. Net als de blokjes in Tetris vallen ze bij ons perfect op hun plek. Welk karakter ben jij?

Bekijk de karakters

ERVARINGEN

ALIX: 'De herkenning in de verhalen van anderen was fijn.'

Alix vond het lastig om zijn gevoelens onder woorden te brengen. Hij besloot mee te doen met SWOM MDT Academie. Nu is hij klaar voor de volgende stap.

ROOS: 'Trek aan de bel. Want je kan geholpen worden!'

Tijdens haar master Strafrecht kreeg Roos Long COVID, waardoor het vinden van een passende baan lastig werd. Via een vriendin kwam ze bij SWOM voor hulp.

BJORN: 'Deze baan gaf mij een nieuwe kans in het leven.'

Na 15-20 jaar weer gaan werken? Dankzij SWOM en coach Renske vond Bjorn weer een passende werkplek. 'Alleen al het idee dat iemand op je let, geeft zoveel rust.'

ASHNA: 'Ik voel me hier geaccepteerd en veilig.'

Ashna lag door een zeldzame auto-immuunziekte een maand in coma. Ze ontwaakte met niet-aangeboren hersenletsel (NAH), een beperking met enorme impact op haar leven.

HOOGHEEM RAADSCHAP: 'Iedereen mag bij ons zichzelf zijn.'

Bij Hoogheemraadschap willen ze dat iedereen zichzelf kan zijn en gewoon lekker werkt. En SWOM helpt ze daar maar al te graag bij! Lees meer over onze aanpak!

LEEUWENDAAL: 'Samen meer impact realiseren.'

Bij Leeuwendaal snappen ze het: iedereen verdient een plek! Dat lukt alleen door samen te werken en elkaar te versterken. Lees meer over onze 'win-win-win'-samenwerking.