x
Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Lees meer

BANEN
REALISEREN


Samen banen realiseren: ontgrendel onbenut talent

De kracht van inclusiviteit

Bij SWOM geloven we in de kracht van iedereen. Elke vacature of stage die je openstelt voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt is een stap richting een meer inclusieve samenleving.

Dit draagt niet alleen bij aan jouw Social Return-verplichtingen en PSO-waardering, maar versterkt ook je bedrijfscultuur met unieke perspectieven en vaardigheden.

Meer dan werving

Inclusief werven klinkt misschien ingewikkeld, maar met onze hulp is het dat zeker niet! SWOM biedt complete ondersteuning bij het vinden én begeleiden van geschikte kandidaten.

Onze specialisten helpen je bij het opzetten van een inclusief wervings- en selectieproces dat niet alleen kandidaten aantrekt, maar ze ook de juiste ondersteuning biedt binnen jouw organisatie.

Voorbij vooroordelen

Denk je dat jouw sector misschien te complex is voor mensen met een arbeidsbeperking? Wij bewijzen dagelijks het tegendeel! SWOM matcht een breed scala aan talenten met rollen die variëren van ondersteunend tot specialistisch.

Onze succesverhalen omvatten alles van IT-specialisten tot beleidsmedewerkers, allen die een nieuwe dimensie toevoegen aan het team waarmee ze werken.

Jobcarving & jobcrafting

Jobcarving en jobcrafting zijn niet zomaar buzzwords; het zijn effectieve strategieën om je werkplek inclusiever te maken.

Wij helpen je bestaande functies op te splitsen en nieuwe rollen te creëren die niet alleen passen bij het talent dat je in huis haalt, maar ook bijdragen aan efficiëntere en gelukkigere werkprocessen.

Waarom SWOM?

Kies voor SWOM en je kiest voor een partner die naast je staat. We zijn idealistische doeners die geloven in actie en directe verbeteringen. Met een aanpak die liefde voor het vak combineert met het lef om echte veranderingen door te voeren, maken we samen de arbeidsmarkt toegankelijker.

Onze ervaring, betrokkenheid en pragmatische aanpak zorgen ervoor dat je niet alleen voldoet aan diverse certificeringseisen, maar dat je organisatie ook als geheel sterker en creatiever wordt.

Maak van de mogelijkheid om sociaal en inclusief te ondernemen een realiteit met SWOM. Ontdek hoe jullie samen de arbeidsmarkt een stukje mooier kunnen maken!

Een keer koffie doen? we denken graag met je mee!

Ga vrijblijvend in gesprek met onze collega Maarten en ontdek hoe SWOM jouw organisatie kan bijstaan. Zo maken we samen de maatschappij een stukje inclusiever!

Neem contact op

ERVARINGEN

HOOGHEEM RAADSCHAP: 'Iedereen mag bij ons zichzelf zijn.'

Bij Hoogheemraadschap willen ze dat iedereen zichzelf kan zijn en gewoon lekker werkt. En SWOM helpt ze daar maar al te graag bij! Lees meer over onze aanpak!

LEEUWENDAAL: 'Samen meer impact realiseren.'

Bij Leeuwendaal snappen ze het: iedereen verdient een plek! Dat lukt alleen door samen te werken en elkaar te versterken. Lees meer over onze 'win-win-win'-samenwerking.

130+ organisaties doen mee met onze missie

Bekijk al onze partners