x
Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Lees meer

Aanpak & training op maat


Aanpak en training voor werkgevers: van dromen naar daden

Bij SWOM zijn we ervan overtuigd dat elke werkplek bol staat van de kansen, niet alleen voor de werknemer maar zeker ook voor je bedrijf.

Wij zijn er om jou als werkgever te helpen een werkplek te scheppen waar iedereen zich thuis voelt. We gaan verder dan alleen voldoen aan de regels: we bouwen samen aan een cultuur waar iedereen meetelt en zich gewaardeerd voelt.

D&I lekker praktisch 

Geen bedrijf is hetzelfde, dus onze aanpak is altijd persoonlijk en op maat gesneden. Samen met jou zetten we de puntjes op de i in je beleid rond diversiteit en inclusie.

We duiken in de wetten en regelingen die voor jou relevant zijn en stippelen een route uit die je naadloos kunt volgen. Van no-riskpolis tot slimme tweaks in je wervingsproces – wij staan paraat met raad en daad.

Van A tot Z: Zo doen we dat

Wat ons een beetje anders maakt dan de rest? Nou, we zijn niet alleen praatjesmakers; we weten écht waar we het over hebben. Met bakken ervaring en een lange lijst aan partners die we al op weg hebben geholpen, zijn we een kennisleider en voorloper in Nederland op het gebied van sociaal inclusief ondernemen.

We doen meer dan adviseren; we steken ook de handen uit de mouwen om alles van A tot Z voor je te regelen. Yep, we zijn jouw one-stop-shop voor alles wat te maken heeft met sociaal inclusief ondernemen.

Kies je voor SWOM, dan haal je niet alleen een expert in huis, maar ook een organisatie die van dromen daden maakt. We duiken samen in de boeiende wereld van diversiteit en inclusie. We maken het makkelijk, beheersbaar en vooral: succesvol.

ONZE
TRAININGEN


Onze workshops en trainingen zijn allesbehalve saai. We maken het leerzaam, leuk en super relevant.

Of het nu gaat om het aannemen van mensen met een arbeidsbeperking of je huidige team enthousiasmeren over diversiteit.

Onze sessies zijn hands-on, boeiend en vooral: inspirerend.

Teamspirit en bewustwording

In onze interactieve workshops, zoals 'Over-de-streep', dagen we je team uit om na te denken en te praten over inclusiviteit. We gebruiken leuke, interactieve methodes om iedereen aan boord te krijgen en te laten zien hoe waardevol een divers team kan zijn.

Inclusief werven – Zo doe je dat!

Leer de fijne kneepjes van het vak om je wervingsproces zo inclusief mogelijk te maken. Deze workshop is een echte eye-opener en biedt praktische tips om meteen aan de slag te gaan en een diverser talentenpool aan te boren.

Jobcrafting: knutsel je baan

Ontdek hoe je banen binnen je bedrijf kunt aanpassen zodat ze beter passen bij mensen met een arbeidsbeperking. Samen met je team ga je creatief aan de slag om taken zo te verdelen dat er gloednieuwe, waardevolle functies ontstaan.

Geen dromen
maar daden!

Zet samen met ons, net als die 130 organisaties die voor jou gingen, de eerste stappen naar inclusief werkgeverschap en maak jou I&D praktisch.

Neem contact op

ERVARINGEN

HOOGHEEM RAADSCHAP: 'Iedereen mag bij ons zichzelf zijn.'

Bij Hoogheemraadschap willen ze dat iedereen zichzelf kan zijn en gewoon lekker werkt. En SWOM helpt ze daar maar al te graag bij! Lees meer over onze aanpak!

LEEUWENDAAL: 'Samen meer impact realiseren.'

Bij Leeuwendaal snappen ze het: iedereen verdient een plek! Dat lukt alleen door samen te werken en elkaar te versterken. Lees meer over onze 'win-win-win'-samenwerking.

130+ organisaties doen mee met onze missie

Bekijk al onze partners